Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pikkelysömör kezelése Orvosi képes leírás - Pikkelysömör, psoriasis.tlap.hu
részletek »

Pikkelysömör kezelése Orvosi - Pikkelysömör, psoriasis.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pikkelysomor.tlap.hu » Pikkelysömör kezelése Orvosi
Keresés
Találatok száma - 28 db
Belvárosi Orvosi Centrum

Belvárosi Orvosi Centrum

A Belvárosi Orvosi Centrum egy magánorvosi intézmény, ami a főváros 5. kerületében helyezkedik el, a Ferenciek terén. Számos bőrgyógyász szakorvos rendel a centrumban. Ennek köszönhetően a hét mindegyik napján van bőrgyógyászati szakrendelés a BOC-ban. Szakorvosaink többek között foglalkoznak a pikkelysömör, azaz psoriasis diagnosztizálásával és kezelésével is. A pácienseknek először is időpontot kell foglalniuk (mely történhet személyesen, telefonon, emailben, vagy honlapunkon keresztül is), így a rendelésre már egy előre leegyeztetett időpontban érkeznek.

Biológiai terápia

Biológiai terápia

Ezek a szerek több éve a magyar betegeknek is elérhetők OEP támogatással. A DE OEC Bőrgyógyászati Klinikáján most megnyíló Bioszféra szobában a betegek a járóbeteg szakrendelésen nemzetközi színvonalon, betegbarát környezetben kapják meg a rendszeres infúziós kezeléseket.

Bőrgyógyász a belvárosban

Bőrgyógyász a belvárosban

Mindenkinek javasolt legalább évente egyszer elmennie bőrgyógyász szakorvoshoz. A bőrgyógyászati vizsgálat nem csak az anyajegyekre terjed ki, hanem a bőr teljes felületére is. Ez azért fontos, mert sokkal nagyobb eséllyel gyógyíthatók az elváltozások, ha rögtön a kezdetén a beteg kezelést kap. Kimutatták, hogy a melanomák egy harmada a már meglévő anyajegyekből indul ki.

Bőrgyógyász a gyermekkori betegségről

Bőrgyógyász a gyermekkori betegségről

A csecsemőkorban gyakran találkozunk az intertriginosus területekre korlátozódó, vagy ott is megjelenő formában, psoriatikus pelenkadermatitisz képében. Ebben a formában gyakran érintettek a hajlatok és a köldök is. A hajas fejbőr érintettsége gyakran az első tünet, csecsemőkorban 89%-ban, gyermekkorban 82%-ban jelentkezik ebben a lokalizációban.

Bőrgyógyász kereső

Bőrgyógyász kereső

Ez az oldal alkalmas arra, hogy megtaláld a hozzád legközelebb eső bőrgyógyászati szakrendelést. Város és kerület szerint kereshetsz és szűrhetsz a rengeteg rendelő között. A lista országos lefedettségű, tehát a vidékiek is megtalálják a számukra megfelelő helyet.

Bőrgyógyászat Óbudán

Bőrgyógyászat Óbudán

Intézetünkben a bőrgyógyászat teljes palettáján szereplő bőrproblémák diagnosztikájával és kezelésével foglalkozunk. Legyen az egy egyszerű csípés, napégés, kontakt gyulladás, fertőzés, a gyakran kínzó gombák, ekcémák valamely fajtája, vagy akár a szervezet egy belső betegségének jele a bőrön. A tüneteket, betegségeket komplexen kezeljük, a G1 Intézet fejlett helyi laborhátterével.

Bőrgyógyászat szakrendelés

Bőrgyógyászat szakrendelés

Bőrgyógyászat - kozmetológiai szakrendelés; dr. Nowinszky Tibor: folyamatos felnőtt és gyermek bőrgyógyászati szakrendelés, általános bőrgyógyászati vizsgálat, rák/bőrdaganat szűrés, gombás, bakteriális, vírusos eredetű bőrbetegségek, faggyúmirigy - rendellenességek ill. akne, krónikus bőrbetegségek (pikkelysömör, ekcéma) kezelése. Dermatoscopos anyajegy ellenőrzés, melanoma szűrés.

Bőrgyógyászati szakvizsgálat

Bőrgyógyászati szakvizsgálat

Akupunktúra, bőrgyógyászati szakvizsgálat. Bőrgyógyászati, gyermek bőrgyógyászati szakvizsgálat Bőrgyógyászati rákszűrés Kisebb bőrelváltozások (pl. vírusos szemölcsök, fibromák, pók- vagy csillaganyajegyek) eltávolítása Kryotherapia (fagyasztásos kezelés) Bőrgyógyászati betegségek (pl. ekzema, csalánkiütés, pikkelysömör)

Broadway ocrvosi centrum

Broadway ocrvosi centrum

dr. Apostol Éva vagyok, bőr-nemigyógyász-kozmetológus szakorvos.Budapesti Orvostudományi Egyetemen diplomáztam, majd szakvizsgáig a X.ker Bőrgondozóban szereztem nagy gyakorlatot. Később a Központi Honvéd Kórház bőrgyógyászati osztályán dolgoztam, ahol neves bőrgyógyászoktól megtanulhattam, hogy ne csak a bőrtüneteket, hanem az egész 'embert'vizsgáljam. 12 éve magánrendelést is folytatok, 1,5 éve a Broadway Orvosi Centrum keretében, több egyéb szakorvossal együtt. A bőrgyógyászatot nagyon nehéz, de gyönyörű szakmának tartom.

Hirdetés
Debreceni bőrgyógyász központ

Debreceni bőrgyógyász központ

Pikkelysömör - Bőrgyógyászat Debrecen, Békéscsaba - Orvos kozmetológiai és hagyományos bőrgyógyászati eljárások széles választékával várjuk az Oliva Med Bőrgyógyászati Centrumokban! A kezelés célja. egyrészt a vaskos pikkelyek (ha vannak) kíméletes eltávolítása, majd a gyulladást mérséklése. A pikkelyek eltávolítása szaruoldó - általában szaliciles, esetleg karbamid tartalmú - kenőccsel történik.

Dr. Révész Klaudia Bőrgyógyász

Dr. Révész Klaudia Bőrgyógyász

Bőrgyógyászat vagy dermatológia bőrpanaszok, anyajegy elváltozások, foltok megjelenésekor feltétlenül szükséges egy gyors felmérés. A bőrgyógyászat vagy más néven dermatológia a bőr és függelékei - szőrzet, a haj és a köröm - betegségeinek gyógyításával foglalkozik.

Dr. Szőcs Hajnal bőrgyógyász főorvos

Dr. Szőcs Hajnal bőrgyógyász főorvos

Felnőtt és gyermekbőrgyógyászat bőrgyógyászati rákszűrés - anyajegyek vizsgálata és ellenőrzése dermatoszkóppal, pattanásos bőr, rosacea, haj- és körömbetegségek, pikkelysömör, allergiás bőrbetegségek kezelése, jóindulatú bőrnövedékek Volkmann kanállal ill. elektrokauterrel történő eltávolítása, vírusos szemölcsök (közönséges-, uszoda-, futó-) eltávolítása Volkmann kanállal ill. folyékony N2 fagyasztással, helyi érzéstelenítő krém használatával,

Gyermekbőrgyógyász

Gyermekbőrgyógyász

Dr. Kleszky Miklós bőrgyógyász-kozmetológus és belgyógyász szakorvos Budapest. Bocskai út 7. fszt. 1. Bejelentkezés: 06 20 9 351 553 (Elfoglaltsága miatt kéri türelmesen hívni.) Elsősorban bőrbetegeket fogad. Kozmetológiai beavatkozásokat korszerű 'HF eszköz'-zel végez, komoly tapasztalati háttérrel. Speciális területe: gyermekbőrgyógyászat A European Academy of Dermatology and Venerology tagja

II. ker. bőrgyógyász szakrendelés

II. ker. bőrgyógyász szakrendelés

Daganatok kiszűrése, eltávolításuk megszervezése és a betegek gondozása Anyajegy szűrések Gombás betegségek kivizsgálása, kezelése és hosszú követése a gyógyulásig Lábszárfekélyben szenvedő betegek kezelése Soft laser (lágy lézer, nem sebészeti!) kezelés lehetősége Allergia vizsgálat a bőrrel érintkező anyagok tekintetében Kozmetikailag zavaró apró elváltozások műtéti eltávolítása, kizárólag előzetes megbeszélés és időpont egyeztetés alapján.

Kálmán Andrea bőrgyógyász

Kálmán Andrea bőrgyógyász

Általános bőrgyógyászat: akut és krónikus bőrbetegségek kezelése és gyógyítása akne, ekcéma, pikkelysömör, körömgomba, hajhullás, fertőző bőr és nemi betegségek gyógyítása, bőrgyógyászati rákszűrés. Allergológiai kivizsgálás Kozmetológiai beavatkozás: szemölcsök, bőrnövekedés szakszerű dermatoszkópos vizsgálata és eltávolítása szövettani vizsgálattal, fagyasztásos, diatermiás eljárások, plasztikai sebészeti konultáció, anyajegyek szakszerű eltávolítása (azonnal) és vizsgálata (szövettani eredmény néhány nap múlva), tartós szőrtelenítés

Kék lagúna klinika

Kék lagúna klinika

Kék Lagúna klinika, 1037 Budapest,Bokor u. 17-21. Tel: [+36 1] 430-2188 agúna Egészségközpont széleskörű szakorvosi szolgáltatással, és magas színvonalú egészségügyi ellátással várja a pácienseket. Intézményünk Óbuda rohamosan fejlődő részén, modern, új épületben, korszerű diagnosztikai eszközökkel, műszerekkel (röntgen, labor, ultrahang, mammográfia, csontsűrűség-mérés stb.) komplex szakellátást biztosít.

Kezelési lehetőségek

Kezelési lehetőségek

Összefoglalva megtaláljuk a legismertebb kezelések leírásait, hogy mindennel tisztában lehessünk ha még nem próbáltuk az adott gyógymódot. Részletesen megismerkedhetünk a kezdeti 'helyi kezeléssel', az oldal foglalkozik a betegség pszichés hatásaival, a balneoterápiával, a fényterápiás eljárásokkal, és még sok mással...

Tuti menü