Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pikkelysömör kezelése Orvosi képes leírás: Körúti - XVI. [2. oldal]
részletek »

Pikkelysömör kezelése Orvosi: Körúti - XVI. [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: pikkelysomor.tlap.hu » Pikkelysömör kezelése Orvosi
Keresés
Találatok száma - 28 db
Körúti orvosi centrum

Körúti orvosi centrum

Orvosi centrumunkban minden korosztály tagjait várjuk: bőrgyógyászati rendelőnk a bőrbetegségek, a hajbetegségek és a körömbetegségek diagnosztizálására és kezelésére specializálódott. A hozzánk látogatóknak átfogó bőrgyógyászati kezelést biztosítunk. Kérjen időpontot konzultációra, vizsgálatra!

Modern bőrgyógyászat Budapesten

Modern bőrgyógyászat Budapesten

Szeretne megszabadulni a bőrproblémáitól és akár évekkel fiatalabbnak kinézni? Akkor jöjjön el bőrgyógyászatunkra a II. kerületben! Segítségünket kérheti anyajegy-eltávolításban, gyanús elváltozások vizsgálata esetén, de vállaljuk az IPL kezeléssel végzett szőrtelenítést és a ráncfeltöltést is. Szebb arckontúrokat szeretne? A forradalmian új Thread Liftinggel ez is lehetséges. Óbudán, jól megközelíthető helyen, kellemes, modern környezetben dolgozunk. Ha diszkrét orvos keres, forduljon hozzánk bizalommal!

Multiclear fényterápia

Multiclear fényterápia

A Dr Derm Bőrgyógyászati és Esztétikai Lézercentrum több, mint 10 éve működik a 2. kerület szívében, a Fény utcai piac tőszomszédságában. Szakorvosai - Dr Varju Gábor és Dr Garay Géza - az általános felnőtt és gyermek bőrgyógyászati ellátás, valamint az anyajegy- és bőrrákszűrés mellett elsősorban az esztétikai problémát jelentő bőrbetegségek, bőrhibák lézerekkel történő megoldására specializálódtak.

Perladerm rendelő

Perladerm rendelő

XIV. kerületi bőrgyógyászat-Perla Derm. Az általános bőrgyógyászati kórképek kezelése és az elengedhetetlenül fontos anyajegyszűrés, bőr-rákszűrés mellett fő érdeklődési területem az esztétikai bőrgyógyászat. A mai kor emberének sikeréhez ugyanis hozzá tartozik a jó megjelenés és esztétikus külső mellett a fiatalos, egészséges bőr is, legyen szó akár hölgyekről, akár urakról.

Pikkelysömör, Bőrgyógyászat

Pikkelysömör, Bőrgyógyászat

Mivel a betegség kiváltó okát még mindig nem sikerült pontosan megtalálni, ezért a pikkelysömör kezelése a mai napig TÜNETI kezelés. Azonban, ettől függetlenül, lehet találni olyan kezelési módot, amivel, még ha nem is tudjuk a betegséget kiűzni a szervezetből, a beteg hosszú távon közel tünetmentesen tartható. A kezelési módot általában a betegség súlyossága befolyásolja, de természetesen figyelembe kell venni a társbetegségeket és a kezelések rövid- és hosszú távú mellékhatásait is.

PRE-Pharma

PRE-Pharma

Bőrgyógyászati . Kozmetológiai . Anyajegyszűrő és Lézerterápiás CENTRUM Életünk során számos behatás éri a hámszövetünket, mely a test első számú védelmi vonala. Bármit eszünk vagy teszünk, annak nyoma marad és befolyásolja belső egyensúlyunkat, immunrendszerünket. Karbantartása és gyakori ellenőrzése, nem csak esztétikai szempontból hanem egészségünk számára is fontos.

Psoriasis kúra

Psoriasis kúra

Gyógyfürdőkórházunkban a pikkelysömörös betegek kezelése a természetközeli fürdőkúra és a klasszikus bőrgyógyászati terápia elemeinek felhasználásával zajlik. A komplex kezelések a friss, a kutaktól zárt rendszeren át érkező termálvizet tartalmazó kádfürdők köré épülnek, és kihasználják a vizsgálatok során felismert szinergisztikus lehetőségeket.

SOTE Bőr- Bőronkológiai Klinika

SOTE Bőr- Bőronkológiai Klinika

- Pikkelysömör (psoriasis) ambulancia és gondozás: Betegelőjegyzés: +36 1 235 21 80 Kapcsolat: Fejes Márta szakasszisztens +36 1 459 1500 / 55791-es mellék. Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika. Hazánk legrégebbi dermatológiai tanszékeként, 1893 óta része az Egyetem tevékenységének a bőrbetegségek gyógyítása, a bőrgyógyászat oktatása és a kórképek okainak kutatása.

TESZ

TESZ

Lehetőség van bizonyos krónikus, bőrbetegségek (atopias ekzema, pikkelysömör, viszketések egyes formái) esetén un. fénykezelésre, melyet keskeny hullámsávú UVB 311 készülékkel végzünk, indokolt esetekben kivizsgálás után. Tenyéri, talpi ekzemak, ill. pikkelysömör stb. esetében PUVA kezelést alkalmazunk.

Hirdetés
Újpest Oxygen Medical

Újpest Oxygen Medical

Bőrgyógyászatunkon teljes körű kivizsgálással és kezeléssel állunk az Ön rendelkezésére. ekcémák, anyajegyek, melanoma, psoriasis, vitiligo, fertőzések, körömproblémák, hajproblémák, pigmentelváltozások dermatitisek, szemölcsök... Kivizsgáláson túl ambuláns sebészetünkön rövid beavatkozásokra is lehetőségünk van, így professzionális körülmények között tudjuk eltávolítani anyajegyét, bőrnövedékeket, szemölcsöket.

XVI. Kerületi bőrgyógyászat

XVI. Kerületi bőrgyógyászat

Rendelésünkön a bőr-haj és körömproblémákkal érkező betegeket fogadjuk, számos bőrbetegség, pl. pikkelysömör, hajhullás, ekcéma, gombás fertőzés kezelését, kivizsgálását végezzük. Az egyre növekvő számban jelentkező gyulladásos és allergiás betegségek okának tisztázásához indokolt esetben epicutan bőrtesztet végzünk. A bőrgyógyászati daganatos megbetegedések száma világszerte emelkedik, ez alól hazánk se kivétel. Speciális műszerrel (dermatoszkóppal) ellenőrizzük az anyajegyes panasszal jelentkezők elváltozásait. Szívesen látjuk rendelésünkön a gyermek és serdülő korosztályt is, 0-18 éves korig egyaránt.

Tuti menü