Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Psoriasis szervezetek, fórumok képes leírás - Pikkelysömör, psoriasis.tlap.hu
részletek »

Psoriasis szervezetek, fórumok - Pikkelysömör, psoriasis.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pikkelysomor.tlap.hu » Psoriasis szervezetek, fórumok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Házipatika fóruma

Házipatika fóruma

Pikelysömör, segítsünk egymásnak a jobb életminőségért. kikérhetjük mások véleményét, meghallgathatjuk tapasztalataikat, tájékozódhatunk eddig általunk esetleg ismeretlen gyógymódokról. Hasznos tanácsokat kaphatunk, és segíthetünk embertársainknak a saját tapasztalatainkkal.

Magyar Psoriasis Alapítvány

Magyar Psoriasis Alapítvány

Mi a pikkelysömör? A pikkelysömör, orvosi nyelven psoriasis a bőrt, körmöket, nagyon ritkán nyálkahártyát érintő bőrbetegség. Krónikus, hosszantartó, kiújulásra hajlamos. Gyakori, előfordulása hazánkban 2 % -ra becsülhető. A nőket és férfiakat egyenlő mértékben betegíti meg. Megjelenhet minden életkorban, a születés után az emberi életkor legvégső határáig. Tömeges első megjelenési ideje a serdülőkorra esik, ekkor többnyire a hajasfejbőrön kezdődik.

Pirula.net Fóruma

Pirula.net Fóruma

Itt összegyűjtve találod meg azokat az információkat a betegségről, a tünetekről, a lehetséges gyógymódokról, amiket sokáig keresgélnél a neten. Ha bizonytalan vagy, vagy kétségeid vannak egy adott gyógymódot illetően, itt a fórumon, lehet hogy más már alkalmazta azt, így első kézből tudhatod meg, hogy mennyire volt eredményes. Olvasd mások véleményét, vagy oszd meg saját tapasztalataidat, segítve ezzel másokat.

Pszori portál

Pszori portál

A tünetmentessé tett pszoriázis szövődményeivel is számolni kell! A még véglegesen nem gyógyítható pszoriázis ugyan hosszabb-rövidebb ideig tünetmentessé tehető, de közben számolni kell a szövődményeivel. Ezekről és még sok másról olvashatsz a betegséggel kapcsolatban a portálon

Várószoba portál fóruma

Várószoba portál fóruma

A Várószoba egy támogatói közösség azoknak, akik valamely betegséggel és annak gyógyításával kapcsolatban keresnek támogatást, tanácsot és bátorítást. Szükségünk lehet azok tapasztalataira és tanácsára akik megélték már ezt a betegséget, akik első kézből tudják milyen érzés. Hátha nekünk is segít ami nekik bevált.

Tuti menü